Waar begin je als je  de stap naar een meer elegante kledingstijl wilt maken waar je eigen persoonlijke stijl in te herkennen is? 

Informeer jezelf!

In deze FASHION gids  bespreek ik een aantal onderwerpen over fashion, zoals textiel, verzorgingstips voor je kleding en de invloed van kleur.

Laat je email hieronder achter dan heb je de gids meteen in je mailbox!

* verplicht veld

Kiezen voor krachtig vrouwelijke mode met een duurzaam karakter, op jouw maat gemaakt, dat doe je niet zomaar, dat is een bewuste keuze.

 

De unieke stukken die ik maak, zoals de kleermaker dat vroeger deed, met patronen en passessies, zijn om jouw lijf heen gebouwd en zitten daardoor als een tweede huid.

 

Voor de kleding die ik maak gebruik ik het liefst materialen zoals wol en zijde. Waarom? Omdat ze fijn zijn om te dragen, mooi van kleur en kwaliteit zijn, duurzaam en recyclebaar! Deze materialen zijn er tegenwoordig in allerlei kleuren, patronen en diktes.

 

Als jij er ook aan toe bent om bewust te kiezen voor een kledingstuk dat je identiteit kan versterken, neem dan vrijblijvend contact met me op, dan kunnen we samen bespreken welke mogelijkheden er zijn voor jouw wensen.

* verplicht veld


Reacties van klanten

"Dank Simone, je wil niet weten hoeveel complimenten ik heb gehad over de jurk, ook van mensen op straat! 💃 We hebben echt een geweldige dag gehad! 👩‍❤️‍👨" (Rory)

 

"Ik kijk nu al uit naar je volgende post. Ik lees alles met veel plezier en haal er ook ontzettend veel inspiratie uit!" (Saskia)

 

"It was just a perfect day 🎶 . Heel veel complimenten over de creatie gehad 🥰" (Marjolein)

 

"Zoveel gave reacties gehad op de prachtige trouwjurk. Iedereen vond m schitterend ❤️" (Jasperine)

 


* verplicht veld

Wil je alvast deze handige  Mini Mode Gids ontvangen die ik heb geschreven zodat je aan de slag kan met je huidige kleding? De gids staat vol met handige tips en leuke weetjes om je eigen kledingstijl te ontdekken. Je kan in alle rust dingen uitproberen, combineren en experimenteren!

 

Vul dan je email hiernaast in, dan heb je het meteen in je mailbox. Naast de gids ontvang je dan ook mijn Couture Post als ik nieuws heb van het naaifront.

 


Couture in de maak

 

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten, dan nodig ik je graag uit voor mijn Couture Post.

* verplicht veld

* Ik bewaar je gegevens op een veilige plek, deel ze met niemand en verstuur geen spam.